Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών - Βιβλιογραφική Ενημέρωση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της επιστημονικής εκδήλωσης “Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών - Βιβλιογραφική Ενημέρωση” στον Βόλο στις 29, 30 και 31 Μαρτίου 2024. 

Η «Βιβλιογραφική Ενημέρωση» ανήκει στις καθιερωμένες και καταξιωμένες στη συνείδηση των ιατρών που ασχολούνται με τα μεταβολικά νοσήματα των οστών περιφερικές επιστημονικές εκδηλώσεις. Στόχος είναι η παρουσίαση και συζήτηση των σημαντικότερων δημοσιεύσεων του τελευταίου έτους που αφορούν στις εξελίξεις, στην έρευνα και στην  κλινική πράξη στον τομέα της οστεοπόρωσης αλλά  και των άλλων μεταβολικών νοσημάτων των οστών.

Επιπρόσθετα, στην εκδήλωση παρουσιάζονται τα νεότερα δεδομένα που ανακοινώθηκαν σε διεθνή συνέδρια του χώρου καθώς και διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες επί νοσημάτων που εμπίπτουν στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο και δημοσιεύθηκαν κατά το τελευταίο έτος. 

Με επίγνωση της σημασίας της «Βιβλιογραφικής Ενημέρωσης» στην εκπλήρωση των εκπαιδευτικών στόχων της επιστημονικής μας κοινότητας, οργανώνεται και φέτος η συγκεκριμένη εκδήλωση.

 (Βιβλιογραφική Ενημέρωση ΕΕΜΜΟ | 2024 (eventsair.com)).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη και προσβλέπουμε στην ενεργό συνεισφορά σας στην εκδήλωση μας. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Αρχείο