Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Για μέλη

Έτος ίδρυσης 1917
Έτος ίδρυσης 1917
Έτος ίδρυσης 1917
Ο ρόλος και η σημασία του Ιατρικού συλλόγου

Καλωσήρθατε στον Ιατρικό Σύλλογο Χίου

Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Χίου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνονται για νέα που τους αφορούν, μιας και η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς ώστε να περιλαμβάνει τις νεότερες ανακοινώσεις και να σας προσφέρει όλο και περισσότερες νέες δυνατότητες ενημέρωσης και εξυπηρέτησης.
Επιπλέον, τα μέλη μπορούν να ενημερώνονται για επικείμενα συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες όλων των διαφορετικών κλάδων και να αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την ιατρική νομοθεσία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία μπορεί να χρησιμεύσουν σε διάφορους τομείς της άσκησης του επαγγέλματός τους.
Επίσης, είναι διαθέσιμο στο διαδικτυακό ιστότοπο του συλλόγου το ιατρικό περιοδικό “Medicus Hippocraticus” το οποίο θα περιλαμβάνει χρήσιμα άρθρα από πολλούς ιατρούς του συλλόγου και η θεματολογία του θα περιλαμβάνει όλες τις ειδικότητες.
Μη διστάσετε να μας εκφράσετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας ώστε να κάνουμε τη σελίδα μας πληρέστερη και πιο φιλική στο χρήστη.

Ανακοινώσεις προς τα μέλη

Πρόσφατες ανακοινώσεις

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ 'ΓΛΥΚΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗ'- ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ- ΣΑΒΒΑΤΟ 25.11.2023 10:00-13:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ

WEBINAR : "Τα νέα καπνικά προϊόντα. Πόσο επικίνδυνα είναι;"

WEBINAR : "Τα νέα καπνικά προϊόντα. Πόσο επικίνδυνα είναι;", 13 Δεκεμβρίου 2023, Ώρα : 18:30 - 20.00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ι.Σ. / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΙΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ / ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ι.Σ. 23-11-2023 / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΙΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ / ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ι.Σ./ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ/ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ι.Σ. 22-11-2023 / ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ Π.Ι.Σ. / ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ