Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Για μέλη

Έτος ίδρυσης 1917
Έτος ίδρυσης 1917
Έτος ίδρυσης 1917
Ο ρόλος και η σημασία του Ιατρικού συλλόγου

Καλωσήρθατε στον Ιατρικό Σύλλογο Χίου

Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Χίου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνονται για νέα που τους αφορούν, μιας και η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς ώστε να περιλαμβάνει τις νεότερες ανακοινώσεις και να σας προσφέρει όλο και περισσότερες νέες δυνατότητες ενημέρωσης και εξυπηρέτησης.
Επιπλέον, τα μέλη μπορούν να ενημερώνονται για επικείμενα συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες όλων των διαφορετικών κλάδων και να αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την ιατρική νομοθεσία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία μπορεί να χρησιμεύσουν σε διάφορους τομείς της άσκησης του επαγγέλματός τους.
Επίσης, είναι διαθέσιμο στο διαδικτυακό ιστότοπο του συλλόγου το ιατρικό περιοδικό “Medicus Hippocraticus” το οποίο θα περιλαμβάνει χρήσιμα άρθρα από πολλούς ιατρούς του συλλόγου και η θεματολογία του θα περιλαμβάνει όλες τις ειδικότητες.
Μη διστάσετε να μας εκφράσετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας ώστε να κάνουμε τη σελίδα μας πληρέστερη και πιο φιλική στο χρήστη.

Ανακοινώσεις προς τα μέλη

Πρόσφατες ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ : Ο ΠΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ 23-2-2024 / Ο ΠΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

7η ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ"

Πρόσκληση_7η ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ", Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 || ΚΕ.Δ.Ε.Α-Θεσσαλονίκη

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ