ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.με.Α ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΑΤΡΟΥ
Συλλογικά όργανα
Νομοθεσία - Δικαιολογητικά
Περιοδικό
Ειδήσεις - Ενημέρωση
Συνέδρια
Άλλοι Ιατρικοί Σύλλογοι
Θέσεις Εργασίας
 κ. Πρόεδρε,

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιεί κατασκηνωτικό πρόγραμμα για  Άτομα με Αναπηρία στο Μάναγρο Βολισσού.

Στις υποχρεώσεις του Παγχιακού Συλλόγου Α.με.Α. είναι και η πρόσληψη ιατρού για το χρονίκο διάστημα από 23 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2013, με υποχρέωση παραμονής στο χώρο όλο το 24ωρο, προκειμένου να παρακολουθεί την υγεία των παιδιών και να αντιμετωπίζει άμεσα κάθε πρόβλημα υγείας, που τυχόν θα προκύψει.

Επειδή στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που έχουμε απευθύνει δεν ανταποκρίθηκε κανένας ενδιαφερόμενος, παρακαλούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα διάθεσης για συμμετοχή στο πρόγραμμα μέλους του Ιατρικού Συλλόγου Χίου. Η συμμετοχή θα έχει αμοιβή.

Η μη εξεύρεση ιατρού σημαίνει τη μη υλοποίηση του κατασκηνωτικού μας προγράμματος και αυτό θα είναι πλήγμα για τα 35 περίπου παιδιά με αναπηρία και τις οικογένειές τους, που έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής, με δεδομένο ότι η οικονομική κρίση περιορίζει πολύ την δυνατότητα για διακοπές για όλους, πολύ περισσότερο δε για τις οικογένειες Ατόμων με Αναπηρία.

Ελπίζοντας ότι θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε στην επίλυση του προβλήματος , σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ανάπτυξη: chiosonline.gr