Διαματυρία προς Οίκο Ναύτου
Συλλογικά όργανα
Νομοθεσία - Δικαιολογητικά
Περιοδικό
Ειδήσεις - Ενημέρωση
Συνέδρια
Άλλοι Ιατρικοί Σύλλογοι
Θέσεις Εργασίας
 

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 538                                                                                ΧΙΟΣ 14.9.2011

 

Προς την Κα Μαρία Δίπλα

Πρόεδρο του Οίκου Ναύτου

 

 

Αξιότιμη Κα Πρόεδρε,

Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε πολλές διαμαρτυρίες από τα μέλη μας και από τις Κλινικές, ότι υπάρχει καθυστέρηση στην πληρωμή των δεδουλευμένων των μελών του Συλλόγου μας, από το ταμείο σας, ενώ στο παρελθόν οι πληρωμές γινόταν σε συντομότερο χρονικό διάστημα .

Συγκεκριμένα το σύνολο των συμβεβλημένων ιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Χίου δεν έχει πληρωθεί υπηρεσίες που έχει προσφέρει σε ασφαλισμένους του Οίκου Ναύτου από το Μάρτιο του 2011.

Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν να μας ενημερώσετε άμεσα για το χρονοδιάγραμμα της αποπληρωμής τους, καθώς το ταμείο σας πλέον έχει εφαρμόσει τον τρόπο πληρωμής μέσω των κεντρικών υπηρεσιών του και όχι του τοπικού παραρτήματος.

Επίσης θέλουμε άμεσα τις προτάσεις για το πώς θα αντιμετωπίσετε την άδικη μεταχείριση που επιφυλάσσετε για τους συμβεβλημένους ιατρούς με το ταμείο σας σε σχέση με ιατρούς που δεν έχουν σύμβαση και τους οποίους και έχετε εξαιρέσει από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Το τελευταίο έχει σαν αποτέλεσμα να παρατηρείται τις τελευταίες μέρες συνωστισμός ασθενών σε μη συμβεβλημένους ιατρούς προκειμένου να αποφύγουν την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Με λύπη σας πληροφορούμε ότι αν δεν έχουμε σύντομα απαντήσεις και λύσεις στα παραπάνω αιτήματα μας, το σύνολο των συμβεβλημένων ιατρών θα διακόψει τη σύμβαση με το ταμείο σας .

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου

 

 

Κοινοποίηση : α) Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

                        β) Ο.Ν. Παράρτημα Χίου


Ανάπτυξη: chiosonline.gr