ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Συλλογικά όργανα
Νομοθεσία - Δικαιολογητικά
Περιοδικό
Ειδήσεις - Ενημέρωση
Συνέδρια
Άλλοι Ιατρικοί Σύλλογοι
Θέσεις Εργασίας
 

Πρόσκληση

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου σας προσκαλεί στην Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα : "Αναπτυξιακή Δυσπλασία του Ισχίου: από την έγκαιρη διάγνωση στην αποτελεσματική θεραπεία", που οργανώνεται στα πλαίσια του Σεμιναρίου Υπερηχογραφίας Νεογνικού / Βρεφικού Ισχίου που γίνεται στην πόλη μας από 24-26 Μαΐου.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 25 Μαΐου και ώρα 7 - 9 μ.μ. στην Αίθουσα Αδαμάντιος Κοραής του Ιστορικού Ιατρικού Μουσείου Χίου και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Συντονιστές:

·                    Εμμ. Ανδρουλιδάκης, Ιατρός - Ακτινολόγος / Υπεύθυνος Μονάδας Μαγνητικής Τομογραφίας, "Ιατρικό Κρήτης"

·                    Χαλκιάς Γεώργιος, Ορθοπεδικός

Θεματολογία - Ομιλητές:

·                    Παθολογική  ανατομική και φυσική  ιστορία  της Αναπτυξιακής Δυσπλασίας του Ισχίου (Σ.Κολοβός, Χειρουργός Ορθοπεδικός, Επιμελητής Νοσοκομείου Λάρισας)

·                    Πληθυσμιακή διαλογή και έγκαιρη διάγνωση με τη χρήση της Υπερηχογραφίας (Κ. Χλαπουτάκης, Ιατρός - Ακτινολόγος, Ηράκλειο)

·                    Από την έγκαιρη διάγνωση στην αποτελεσματική θεραπεία (Χ. Βαβουρανάκης, Χειρουργός - Ορθοπεδικός, Ηράκλειο)

Θα μας τιμήσει ιδιαίτερα η παρουσία και η συμμετοχή σας.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου


Ανάπτυξη: chiosonline.gr