Δελτίο τύπου για το Ιατρικό Μουσείο Χίου
Συλλογικά όργανα
Νομοθεσία - Δικαιολογητικά
Περιοδικό
Ειδήσεις - Ενημέρωση
Συνέδρια
Άλλοι Ιατρικοί Σύλλογοι
Θέσεις Εργασίας

Στα πλαίσια της τελικής φάσης, για την ολοκλήρωση της επιλογής, από τον Ενιαίο Ευρωπαϊκό Xώρο του προγράμματος για την ίδρυση του Ιατρικού Μουσείου της Χίου, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009 επισκέφθηκε το νησί μας εκπρόσωπος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο οποίος συναντήθηκε με  όλους τους φορείς που εμπλέκονται στο πρόγραμμα στην Νομαρχία Χίου.

Η συνάντηση  υπήρξε απόλυτα επιτυχής,  ήταν ένα σημαντικό βήμα για την επιλογή του προγράμματος μας .

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χίου θα ήθελε δημόσια  να ευχαριστήσει  για την πολύτιμη βοήθεια τους  παρακάτω :

Το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Σ.Χ  και κυρίως τον πρώην πρόεδρο  Κο Γ.Αμύγδαλο .

Τον  Κο Ι.Κοσμίδη που από τη θέση  του Γραμματέα του Συλλόγου αλλά και του Βουλευτή Χίου προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στην προώθηση  της μελέτης.

Τους μελετητές Κα Μ. Στεφανάκη , Κο Α. Μελέκο και  Κο Σ. Μενδώνη ,οι οποίοι συνέταξαν  τις απαραίτητες μελέτες σε βάρος του προσωπικού τους χρόνου .

Τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου που μέσω της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Προγραμματισμού είχε την ευθύνη της σύνταξης και κατάθεσης της ολοκληρωμένης πρότασης μας.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε την υλοποίηση του προγράμματος που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο της διατήρησης και παρουσίασης  της πολιτιστικής  κληρονομιάς του νησιού μας . 


Ανάπτυξη: chiosonline.gr