Επιστολή Ιατρικού Συλλόγου Χίου Προς τους ιατρούς που έκαναν δήλωση σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Συλλογικά όργανα
Νομοθεσία - Δικαιολογητικά
Περιοδικό
Ειδήσεις - Ενημέρωση
Συνέδρια
Άλλοι Ιατρικοί Σύλλογοι
Θέσεις Εργασίας

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου μόλις έλαβε γνώση ότι παρά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 23ης Δεκεμβρίου 2011 κάποιοι ελάχιστοι συνάδελφοι έκαναν δήλωση σύμβασης με το Ε.Ο.Π.Υ.Υτους απέστειλε την επιστολή που ακολουθεί.

Παράλληλα συνιστά σε όλα τα μέλη του θεραπευτές ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς να δείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και να μην παρασυρθούν σε υπογραφή δήλωσης καθώς αυτό αποτελεί ολέθριο σφάλμα εν μέσω της διαπραγμάτευσης των αιτημάτων μας για τη σύναψη συλλογικής σύμβασης με το νέο ενιαίο οργανισμό.

Ακολουθεί η επιστολή

 

Προς

1)    ΒΡΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ

2)    ΔΟΜΠΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ

3)    ΜΑΙΣΤΡΟ ΛΥΤΡΑ  ΓΕΩΡΓΙΟ

4)    ΜΑΝΤΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

5)    ΞΕΝΙΑΔΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

6)    ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

7)    ΦΟΥΣΦΟΥΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟ

 

 

Χίος  9-1-2012

 

Αγαπητέ Συνάδελφε,

 

Με  απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι  ανήκεις στην ισχνή μειοψηφία των συναδέλφων μας, που παρά τις συστάσεις του Π.Ι.Σ. και τις αποφάσεις της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, προχώρησες στην υποβολή δήλωσης συνεργασίας με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., πριν ακόμη καθοριστούν όλες οι παράμετροι άσκησης του ιατρικού λειτουργήματος υπό το νέο καθεστώς.

 

Με την απόφασή σου αυτή δείχνεις απαξίωση στις αποφάσεις του συλλογικού μας οργάνου αλλά και  αψηφάς  έμπρακτα τους αγώνες όλου του  ιατρικού σώματος, που διεκδικεί συλλογικές συμβάσεις και αξιοπρεπή αμοιβή κατά πράξη και περίπτωση.

Εδώ θα πρέπει να σου επισημάνουμε επίσης ότι σύμφωνα με το καταστατικό λειτουργίας των Ιατρικών συλλόγων, οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης είναι δεσμευτικές για όλα τα μέλη τους.

 

Σε καλούμε λοιπόν να αναθεωρήσεις άμεσα τη στάση σου και να μη συνεχίσεις να αποτελείς κομμάτι μιας πολύ μικρής μειοψηφίας, που θα απομονωθεί από τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου.

 

Σε  διαφορετική περίπτωση  η επόμενη Γενική Συνέλευση, θα εξετάσει και θα αποφασίσει  τα περαιτέρω μέτρα που θα λάβει  απέναντι σου .

 

 

                                         ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ

 

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 


Ανάπτυξη: chiosonline.gr